Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,38 Ft
Euró
395,70 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
61,853 $

Edzés közben készült videó Sáfrány Emeséről

Sáfrány Emese nagyon szereti a testmozgást, és ezzel együtt a lelki és mentális fejlődést, melyek kéz a kézben járnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese láthatóan megtalálta az összhangot, rendkívül csinos. Ez a nyár számára is sűrű, és imádja a napsütést, a jó időt, a vízpartot, ami csak úgy árasztja magából a jó hangulatot, és erre szükségünk is van.

Emese régóta foglalkozik a sporttal, és mindig arra törekszik, hogy valami újat tanuljon. Az idő múlásával a test is másképpen kezd el reagálni, így bizonyos időközönként szükségünk van valami másra. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Emese tudatosan tanulja ezeket a formákat, és igyekszik beépíteni azokat az edzéseibe. Ezzel együtt remek tippeket ad azoknak, akik még nem tartanak ott, ahol ő, vagy csak fejlődni szeretnének.

„Koordináció, testtudat, reakcióidő, gyorsaság, dinamika, erő, egyensúly … ezeket mind-mind fejleszti ez a gyakorlatsorozat.” – írta a posztjában Emese, aki mindig is a sportosság, az egészséges életmód híve volt.

„Könnyebbnek tűnik amúgy, mint ami, többek közt; mert folyamatosan stabilizálni szükséges a testet, hiszen egy mozgó eszközön kell pontosan – helyesen kivitelezni a gyakorlatot.” – fejezte be a posztját.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.