Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,072 $

Edzés közben készült videó Sáfrány Emeséről

Sáfrány Emese nagyon szereti a testmozgást, és ezzel együtt a lelki és mentális fejlődést, melyek kéz a kézben járnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese láthatóan megtalálta az összhangot, rendkívül csinos. Ez a nyár számára is sűrű, és imádja a napsütést, a jó időt, a vízpartot, ami csak úgy árasztja magából a jó hangulatot, és erre szükségünk is van.

Emese régóta foglalkozik a sporttal, és mindig arra törekszik, hogy valami újat tanuljon. Az idő múlásával a test is másképpen kezd el reagálni, így bizonyos időközönként szükségünk van valami másra. Soron kívül Ádám Martin szerint legyőzhetik Németországot az Európa-bajnokságon

Emese tudatosan tanulja ezeket a formákat, és igyekszik beépíteni azokat az edzéseibe. Ezzel együtt remek tippeket ad azoknak, akik még nem tartanak ott, ahol ő, vagy csak fejlődni szeretnének.

„Koordináció, testtudat, reakcióidő, gyorsaság, dinamika, erő, egyensúly … ezeket mind-mind fejleszti ez a gyakorlatsorozat.” – írta a posztjában Emese, aki mindig is a sportosság, az egészséges életmód híve volt.

„Könnyebbnek tűnik amúgy, mint ami, többek közt; mert folyamatosan stabilizálni szükséges a testet, hiszen egy mozgó eszközön kell pontosan – helyesen kivitelezni a gyakorlatot.” – fejezte be a posztját.

Lehet kapaszkodni, jövő héten közel 40°C is lehet a levegő hőmérséklete

Azok, akik az igazán meleg időjárást várják, a következő héten megkapják, igazi nyár vár ránk.

Még mindig nem találják a budapesti kórházból eltűnt 66 éves nőt

A 66 éves nő június 10-én egy XIII. kerületi egészségügyi intézményből távozott ismeretlen helyre, és nem tudni, hol van jelenleg.