Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,94 Ft
Euró
387,77 Ft
Font
450,97 Ft
Bitcoin
60,762 $

Szőke Zsuzsi minden eddiginél vonzóbb bikiniben

Szőke Zsuzsi is igyekszik minden pillanatát kihasználni a forró nyárnak, de nem egyedül, mert ott van vele a párja is.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén sem unatkozhattak a sztárok, hírességek, ismert emberek. Schobert Norbiék például vitorlázni mentek, remek volt a hangulat, és az időjárásra sem lehetett panaszuk, minden a helyén volt.

Béres Anett ugyancsak igyekezett kihasználni a jó időt a borzalmas időszakát követően, hiszen tavaly nyáron fogalmazzunk úgy, hogy nem volt erre lehetősége. Nem sokon múlt az élete, így most több mint hálás azért, hogy normális nyara lehet. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, Farkas Zsófi sem akart kimaradni, szintén hajózni ment. Nem lehet panasza a formájára, és személyi edzőként még inkább magasabb szintre helyezi magát.

Más hírességek is inkább a hajókázást választották, ami az egyik legjobb dolog, Szőke Zsuzsi is így tett, akit a Dancing with the Stars-ból ismerhetik az emberek – második és a harmadik évadban szerepelt.

Zsuzsi idei nyara sokkal különlegesebb, mint a tavalyi, hiszen szerelembe esett. Még a szemei is megváltoztak, láthatóan boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban él, ami csak jó hatással van a formájára.

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

A világ másik felén is sírnak Szoboszlai edzőjének távozása miatt (videó)

Jürgen Klopp úgy döntött, kiszáll a futballból, legalábbis egy időre biztosan, így hamarosan átadja a helyét.

A PSG már Mbappé búcsúztatására készül

A Paris Saint-Germain búcsúceremóniát szervez Kylian Mbappénak, melyre utolsó hazai bajnoki mérkőzésük után kerülhet sor.