Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Videót készített arról, ahogy ledob egy macskát egy szikláról, letartóztatták

A közösségi médiában „betegesnek” minősített felvételen tisztán látszik, ahogy egy férfi a lancashire-i Carnforthban egy fekete-fehér macskát dob le a szikláról.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kevin Chen A kép illusztráció.
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint a rendőrség nyomozást indított, miután a közösségi média népe felhívta figyelmüket a videóra, melyen tisztán látszik, ahogy egy férfi a lancashire-i Carnforthban, egy régi kőbánya sziklájáról ledob egy ártatlan fekete-fehér macskát.

Miután elindult a nyomozás, letartóztattak egy 18 éves fiatalembert állatkínzás gyanújával. Egy rendőrségi szóvivő szerdán arról számolt be: Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Egy 18 éves Carnforth-i férfit, akit állatkínzás gyanújával letartóztattak, a nyomozás ideje alatt szabadon engedtek, amíg a nyomozás folytatódik.”

A rendőrség korábban, kedden arról számolt be, hogy már vizsgálják a felvételt, és nyomozás indul az ügyben. Mindemellett figyelmeztetést is kiadtak a fenyegetések és a társadalomellenes magatartás miatt.

Rámutattak, noha a fiatalember tette elfogadhatatlan, tudomásukra jutott, hogy egyesek célba vették a videón látható személyeket és családjukat, és konkrét fenyegetéseket fogalmaztak meg velük szemben.

Az állatkínzásban bűnösnek talált személyek legfeljebb öt év börtönbüntetéssel sújthatók, emellett az elkövetők felső határ nélküli pénzbírságot is kaphatnak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.