Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Horrorisztikus buszbaleset történt az USA-ban, többen meghaltak (videó)

Nyerges vontatóknak ütközött a busz, aminek az egyik oldala szinte teljesen ledarálódott, miközben többen életüket vesztették.

...svg content...Fotó: Unsplash/Irina Blok
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb súlyos buszbaleset történt az Egyesült Államokban, aminek legkevesebb 3 áldozata van. 14 sérültről tudni, akik súlyosan megsérültek az incidensben, így lehetséges, hogy tovább nőhet az áldozatok száma.

Nem sokkal éjjel 2 órakor előtt indult útjára a busz nyugat felé a 70-es autópályán Madison megyében, amikor három nyerges vontatónak csapódott, melyek egy pihenőhely bejáratánál parkoltak. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

10 embert helikopterrel szállítottak kórházba, és legkevesebb 10 sérültet mentőautóval. A New York Post azt írja, egyelőre nem közölték, hogy a buszvezető is meghalt-e a balesetben, vagy kórházban ápolják.

A nyerges vontatókban senki sem sérült meg, amik az autópálya lehajtójának szélén parkoltak, miközben a vezetők aludtak. A busz jobb oldala szinte teljesen eltűnt, mely a sofőrrel együtt 30 embert szállított.

A busz Indianapolisból St. Louisba tartott, ahová 2 óra 20 perc körül érkezett volna meg. A hatóságok arról sem közöltek részleteket, hogy mi okozhatta a tragédiát, illetve kik az áldozatai a balesetnek.