Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

A Ferencváros edzőjét nem lepte meg a Fradi BL-döntetlenje

Sztanyiszlav Csercseszov kicsit sem lepődött meg azon, hogy még csak gól sem született a Klaksvík elleni Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzésen.

...svg content...Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2023. május 28-án. Mezőkövesd - Ferencváros 1-0. MTI/Derencsényi István
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, pályára lépett a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Nagyon messzire utazott a csapat, és végül egyik fél sem talált be a másik kapujába, így papíron nyílt maradt a párharc.

Ugyanakkor hazai pályán a Ferencváros még nagyobb esélyes lesz, és több gólt is rúghat. A Fradi edzője is örült volna annak, ha nyernek idegenben, de nemigazán lepődött meg azon, ami az első mérkőzésen fogadta. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Nem voltak nehézségeink, azt kaptuk, amit vártunk” – kezdte a fradi.hu hasábjain Sztanyiszlav Csercseszov. „Egy ilyen pályán, egy ilyen környezetben ilyen játékra számítottunk.” – folytatta a Ferencváros trénere.

Hazai pályán kell nyernie a Fradinak

„Tudtuk, hogy az ellenfél egyik erőssége a rögzített szituációk. Természetesen győzni szerettünk volna, próbáltuk felvenni a harcot az ellenféllel. Ilyen meccsre számítottunk, hiszen az ellenfél már régóta nem talált legyőzőre.”

„Tudtuk, hogy győztes mentalitással fognak felállni ellenünk. Ez egy kétmeccses, oda-visszavágós párharc. Hazai pályán, saját közönségünk előtt szeretnénk kiharcolni a továbbjutást.” – tette egyértelművé.

A Ferencváros július 19-én, szerdán játssza a visszavágót, immáron hazai pályán a Groupama Arénában 18 órás kezdési időponttal. Várhatóan sokan lesznek kíváncsiak a mérkőzésre, amit egy következő selejtezős kör követhet.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.