Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Egészen közelről Zséda különleges szépsége

Ha valakinek, Zsédának biztosan nem kell aggódnia a kora miatt, mintha az idő vasfoga nem hatna rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Zséda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Emiatt sokan irigykedhetnek rá, mert nem egyszer sokkal inkább mondanánk azt, hogy Zséda egy 30-as éveiben járó nő. A valóság az, hogy az 1974. december 30-án született énekesnő közel 50 esztendős.

Idén lesz 49 éves, de valószínűleg nagyon kevesen lennének, akik eltalálnák a korát, anélkül hogy ismernék őt. Zséda erre is büszke lehet, és most még inkább kifizetődik az, hogy odafigyelt magára az évek alatt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Valójában fiatalosabb, mint közel 10 évvel ezelőtt, így az idő múlásával csak egyre vonzóbb. Keveset hallani róla a bulvársajtóban, nem veszik körül botrányok, és ez mindenképpen jó hatással lehet az életére.

Nyugodtabban feküdhet le aludni, nem kell azon izgulnia, vajon most miket írnak róla a lapok. Nincs rossz kapcsolata a bulvársajtóval, és aktív a közösségi médiában, a közönség pedig szereti őt.

Zséda most közelről mutatta meg az arcát, ami egy újabb bizonyíték arra, milyen fiatalos. Nincs is több kérdésünk ezzel kapcsolatban, Zséda fiatalos megjelenése több mint megkérdőjelezhetetlen.