Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,36 Ft
Euró
384,54 Ft
Font
451,84 Ft
Bitcoin
68,831 $

Van der Sar még mindig az intenzív osztályon van, nincs életveszélyben

A hivatalos tájékoztatás szerint a Manchester United és az Ajax legendás kapusa továbbra is az intenzív osztályon fekszik az agyvérzését követően.

...svg content...Fotó: Nasszer el-Kelaifi, az ECA elnöke (k), Oliver Kahn alelnök (b) és Edwin Van Der Sar alelnök (j) az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) budapesti közgyűlését követő sajtótájékoztatón a Várkert Bazár előadótermében 2023. március 28-án. MTI/Lakatos Péter
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A semmiből érkezett a hír, miszerint Edwin van der Sar agyvérzést kapott, és emiatt intenzív osztályon kezelik. Egyik pillanatról a másikra lett rosszul, majd milliók kezdtek el érte aggódni, szerte a világon.

Az Ajax korábbi tájékoztatása szerint Van der Sar az intenzív osztályon maradt, és most ugyanerről számoltak be. Az állapota viszont stabil a holland óriásnak, illetve hangsúlyozták, nincs életveszélyben. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: Karácsony örömmel kiszolgálta Gyurcsányt

További jó hír, hogy amikor látogatók érkeznek hozzá, kommunikatív. Jelenleg nem ismert, hogyan érzi magát pontosan, milyen szövődményei lehetnek az agyvérzésének, de az jó jel, hogy képes a kommunikációra.

Szemetet és ürüléket dobál Észak-Korea a levegőből Dél-Koreára

Dél-Korea kiadta a riasztást a lakosságnak, miután számos olyan szeméttel és ürülékkel teli léggömböt fedeztek fel, amiket Észak-Korea küldött feléjük.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony örömmel kiszolgálta Gyurcsányt

Szentkirályi Alexandra biztos benne, hogy Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc utasításait követi Budapest élén, amivel a csőd felé halad a főváros.

Mbappé a legújabb nyilatkozatával nem kicsit lephette meg a szurkolókat

Mbappé a legújabb nyilatkozatával valószínűleg nem kevés embert lepett meg, és elárulta, a visszavonulása előtt szívesen játszana az egyik nagy olasz klubban, amit meg is nevezett.