Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Kikapcsolt menetsabilizátorral, 137 km/órával száguldott az Árpád hídi gázoló

Elkészült a szakértői vélemény, a gyanúsított elismerte felelősségét.

...svg content...Budapest, 2023. július 1. Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról a Budapesti Rendőr-főkapitányság beszámolt, a jelenlegi nyomozás adatai és a szakértői vélemény alapján az Árpád hídon a baleset idején „nem szervezett verseny volt három autó között”, és nem sokkal a híd előtt kezdtek spontán gyorsulásba.

„A Mercedes a szakértő véleménye szerint a kisodródást megelőzően legalább 137 km/h sebességgel közlekedett (az Árpád hídon a megengedett legnagyobb sebesség 70 km/h) – a gépkocsiknak műszaki hibájuk nem volt, a Mercedes menetstabilizátora ki volt kapcsolva” – írták. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Az ütközés erejétől a Mercedes a szalagkorlátot átszakítva elütött egy kerékpárost. A 26 éves férfi életét már nem tudták megmenteni. Az autó felborult, az ütközés helyszínétől mérve még 70 métert csúszott, majd az utána érkező egyik BMW bele is csapódott.

A Mercedes sofőrje korábban többször is követett már el közlekedési szabályszegést, a 33 éves férfit azt követően vették őrizetbe a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársai, miután kiengedték a kórházból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást, a gyanúsított kihallgatása során vallomást tett, a baleset bekövetkezéséért pedig vállalta a felelősséget. A másik két jármű vezetőjének felelősségét az eljárás keretein belül vizsgálják tovább.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Válogatás nélkül késelt embereket egy férfi Svájcban a nyílt utcán

Ezúttal Svájcban történt késes támadás, aminek következtében többen megsérültek, akiket jelenleg kórházban ápolnak.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.