Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Britney Spears azt állítja, arcon csapta őt egy biztonsági őr

Az énekesnő csak egy közös fotót szeretett volna a jövő nagy kosárlabda-tehetségével, ám nem várt akadályokba ütközött.

...svg content...Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Britney Spears feljelentést tett a kosárlabdázó Victor Wembanyama biztonsági őre ellen, mert az állítólag megütötte őt szerda este Las Vegasban, számolt be róla a Rolling Stone.

Spears férjével, Sam Asgharival és két barátjával éppen a CATCH étteremben volt, amikor meglátta a 19 éves kosárlabdázót. Egy fotó kedvéért közeledett volna hozzá, Wembanyama egyik biztonsági őre azonban állítólag megállította őt és arcon ütötte, amitől majdnem a földre esett. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

A biztonsági őr, Damian Smith állítólag utána odament Spearshez, hogy bocsánatot kérjen és elmondja, nem ismerte fel az énekesnőt.

Később Spears biztonsági emberei állítólag beszélgetésbe elegyedtek Smith-szel, ezt követően pedig az énekesnő úgy döntött, hogy feljelentést tesz a biztonsági őr ellen állítólagos erőszak miatt.

Wembanyamát LeBron James óta a legnagyobb kosárlabda tehetségnek tartják. A francia pénteken tölti első játékperceit a San Antonio Spurs mezében.

47 fokos hőség tombol Indiában, vörös riadó van érvényben

Elviselhetetlen a kánikula Indiában, vörös riadót rendeltek el.