Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

Top Gunnak állt a Mercedes F1-es pilótája (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy ne élvezte volna a vadászgépes kiruccanást George Russell, aki élete egyik legnagyobb élmény van túl.

Fotó: EPA/Siu Wu
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

George Russell még mindig fiatal, a jelenlegi generáció egyik legjobb versenyzője, aki a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton mellett bizonyíthat. Igaz, jelenleg adott a hátránya, bár volt pár szerencsétlenebb futama is.

Az azonban kétségtelen, hogy felveszi a versenyt Hamiltonnal, viszont érdekes lenne látni, mire lenne képes Max Verstappen ellen ugyanabban az autóban. Ugyanez igaz Fernando Alonsóra és Charles Leclerc-re is, vagy Lando Norris-ra. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Jelenleg Verstappen a mérvadó a Red Bullal, viszont nem valószínű, hogy a fentebb említett nevek közül bárki ülést kapna a holland mellett. Ugyanakkor a Forma-1-ben nincs lehetetlen, szóval várjuk ki a végét.

Russell jól érzi magát a bőrében, egy olyan fiatal sztár, aki szereti a divatot, a kikapcsolódást, a bulikat, a főzést, és így tovább. Most azonban olyan élményben volt része, amire mindig emlékezni fog.

Igazi Top Gunnak érezhette magát, irigykedve néztük a videót, ahogyan a brit légierő vadászgépével a levegőbe emelkedik. Ennél nagyobb élmény már csak az űrutazás lenne, bár lassan az is könnyen megvalósítható.

Saját, úttörő módszerrel győzte le gyógyíthatatlan agydaganatát egy ausztrál orvos

Saját maga által megalkotott kezeléssel sikerült legyőznie a legyőzhetetlennek hitt betegséget.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.