Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

A Real Madrid is kiszemelte magának Szoboszlai Dominikot

A licitbe azonban nem szálltak be a spanyolok.

...svg content...Budapest, 2023. július 4. Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtõl a Liverpool FC-hez igazolt. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár Szoboszlai Dominik végül a Liverpool játékosa lett 70 millió euróért cserébe, most kiderült hogy a Real Madrid is szemmel tartotta a magyar válogatott 22 éves csapatkapitányát.

Végül aztán a Királyi Gárda nem licitált a magyar játékosra, így aztán a Liverpool adta a legnagyobb ajánlatot, a spanyol Defensa Central szerint azonban továbbra sem tettek le a magyar játékosról, és nincs kizárva hogy a jövőben megpróbálják megszerezni. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Mint megírták, Szoboszlai korábban elmondta, hogy álomszerű lenne, ha a Real Madridban játszhatna. A spanyol csapat ráadásul már Zinedine Zidane edzősködse idején is érdeklődött felőle.

Szoboszlai ekkor még a Salzburg csapatában játszott, ahonnan végül az RB Leipzighez távozott, az elmúlt két és fél idényt pedig a lipcsei együttesnél töltötte, innen került Jürgen Klopp csapatához a napokban.

A Real Madridnál egyébként személyesen is láthatták, mit tud a magyar játékos, ugyanis tavaly a BL-ben is összecsaptak a Lipcsével. Bár otthon két góllal győzött a Real, a csoportkör visszavágóján 3-2-re nyert a Leipzig, Ancelotti csapata mögött pedig a második helyen jutottak tovább a kieséses szakaszba.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.