Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Meglepően olcsón szerez fiatal török szuper-tehetséget a Real Madrid

Carlo Ancelotti azon is dolgozik, hogy fiatalokat építsen be a Real Madrid keretébe, ráadásul most igen jutányos áron igazolhatnak sztárjátékost.

...svg content...Fotó: EPA/TOMS KALNINS
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid is aktív az átigazolási piacon, miközben továbbra sem kizárt, hogy Mbappé már ezen a nyáron megérkezhet Madridba. A francia lenne Ancelotti utolsó szupersztár igazolása Madridban, mivel elfogadta a brazil szövetség ajánlatát.

Ennek értelmében Ancelotti jövő nyártól már a brazil válogatott élén fog dolgozni, nem hosszabbít szerződést a spanyolokkal, akkor sem, ha újra megnyernék a LaLigát és a Bajnokok Ligáját. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Arda Güler a következő nagy tehetség, aki Madridban folytatja, ráadásul igen kis összegért juthatnak hozzá. A még mindig csak 18 esztendős török tehetség a Fenerbahçét hagyja ott, hogy Spanyolországban játsszon tovább.

Fiatalkora ellenére 2022-ben már a felnőtt török válogatottban is bemutatkozhatott. A támadó középpályás hamarosan az egyik új sztárja lehet a Real Madridnak, akik mindössze 20 millió euró körüli összeget fizetnek érte.

Fabrizio Romano azt írja, a teljes csomag értéke meghaladja a 20 millió eurót, tartalmazván a bónuszokat, a kiegészítéseket és az adókat is, amivel kiváltják a feloldási záradékot a játékos szerződésében.

A hivatalos ajánlat már megérkezett a törökökhöz, és az elmúlt órákban kulcsfontosságú szakaszba léptek a tárgyalások a felek között. Madridban a hivatalos papírokon és dokumentumokon dolgoznak, hogy még ma lezárják az üzletet.

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.