Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Így lőtt ki Szoboszlai Dominik értéke alig egyetlen szezon alatt

Alig néhány év alatt érte el a 60 millió fontos határt Szoboszlai értéke az átigazolási piacon.

...svg content...MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az eddig sem volt titok, hogy jelenleg Szoboszlai Dominik a legértékesebb magyar játékos, arra azonban már sokan felkapták a fejüket, hogy 60 millió fontért vásárolta meg őt a Lipcsétől a Liverpool.

Mindez azt is jelentette, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpool harmadik legdrágább igazolása, és ami még ennél is meghökkentőbb, hogy ezt az értékhatárt alig néhány év alatt sikerült elérnie.

Szoboszlai Dominik a Salzburg ificsapatától távozva átszámítva alig 430 ezer fontért lett az FC Liefering játékosa, ahonnan rövid időn belül a Red Bull Salzburghoz került, itt pedig egyetlen szezon alatt 1,7 millió fontról közel 13 millióra nőtt az értéke.

A Lipcséhez kerülve már 21 millió fontot kóstált, ahol a következő idényben, azaz 2022-ben már 24 millióra tartották, és itt történt meg az igazán nagy ugrás, hiszen a Liverpool kifizette a kivásárlási árát.

Ezzel Szoboszlai Dominik csaknem 60 millió fontért cserébe lett a Liverpool játékosa, amit nem valószínű, hogy magyar játékos egyhamar túl tud majd szárnyalni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.