Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,77 Ft
Bitcoin
63,722 $

Egyre izmosabb Rácz Jenő

Rácz Jenő láthatóan sokat fogyott és izmosodott is az elmúlt időszakban, nyaralás közben sem feledkezik meg a kondiról.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő fiatalkora óta be van táblázva, sokszor percre pontosan. Rendkívül elfoglalt chef, üzletember, családapa és férj. Emellett ott vannak a televíziós forgatások, reklámforgatások, és így tovább.

Kisebb csoda, hogy van ideje aludni, de a szabadidejét is inkább a családjára fordítja. Nagyon meghitt a kapcsolata a kislányával, jól látni, mennyire szeretik egymást, és ez mindig példamutató az apák számára. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Sajnálatos módon nem minden apa ilyen, és ennek a gyerekek isszák meg a levét. Jenő azonban régóta vágyott az apai szerepre, mely remekül áll neki, viszont saját magára is időt kell fordítania, ez ugyancsak fontos.

Rövid idő alatt nem kevés plusz kilótól vált meg, amivel nemcsak magát, hanem sokan másokat is motiválhat. Ezt teszi jelenleg is, és olyan energiákat mozgósít magában, amikről azelőtt talán nem is tudott.

A büszke és sikeres családapa izmosabb, mint korábban, és ezt a legújabb fotóján is láthatjuk. Ha kíváncsiak vagytok Jenő edzős fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, melyen keresztül korlátozott ideig érhetitek azt el.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.