Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,931 $

Ilyen szerelmes Csuti a barátnőjébe

Csuti láthatóan nagyon szerelmes, és remek párost alkotnak ketten, aminek sokan örülnek a követők közül.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti élete rengeteget változott azóta, hogy külön életet élnek Kulcsár Edinával, a volt feleségével. Nemcsak szakítottak, hanem el is váltak, és azóta Edinának megszületett a harmadik gyermeke, aki egyúttal az első G.w.M-től.

Csuti nem egy mélypontról jött már vissza, több veszteségi is érte, de túl van élete legnehezebb időszakán. Ugyan volt két rövidebb kapcsolata is a szakítás után, egy ideje abszolúte a helyén van az új kedvese mellett. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Rengetegen dicsérik a fiatal lányt, aki nemcsak formás, hanem gyönyörű és intelligens is. Csuti több mint szerencsés, és minden pillanatban látni, mennyire boldog, kiegyensúlyozott, és ez még többet hoz ki belőle.

Sokat változott az elmúlt 1,5 évben, ezzel együtt sokat is tanult, de most újra rendkívül boldog. Ez nyilván a gyerekekre is jó hatással van, mivel Edina is nagyon boldog a férjével, így mondhatni minden happy.

Csutiék egyre több közös tartalmat osztanak meg a közösségi médiában, aminek örülnek a követők. Legutóbb is együtt jelentek meg egy eseményen, és erre a linkre kattintva láthatjuk is, mennyire szeretik egymást.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.