Csuti nagyon szerelmes, fél éve van együtt a kedvesével (fotóval)

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Minden jel arra mutat, hogy ez egy hosszú távú kapcsolat, amiben mindkét fél nagyon jól érzi magát.

Csuti az elmúlt több mint egy évben igen kemény időszakot élt meg. Nem kerülték el a veszteségek, és rövid időn belül két sikertelen kapcsolata is volt, egyszerűen nem működött közöttük az energia.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ritka, amikor az ember ennyire rövid idő alatt kap egy harmadik lehetőséget is, anélkül hogy igazán keresné. Talán az égiek is úgy látták, Csuti a sok rossz után most már nagyon megérdemel egy olyan kapcsolatot, ami igazán jól működik.

Eleinte nem sokat lehetett tudni az új kapcsolatról, csupán azt, hogy egy szép, fiatal nőről van szó, aki a felsőoktatásban tanul. Csuti tanult a múltból, kevés közös tartalmat osztanak meg, így a bulvármédia is elkerüli őket.

Most viszont eljött a nagy pillanat, és egy kedves kis fotó látott napvilágot a párosról. Rengetegen gratulálnak a duó elmúlt 6 hónapjához, ami reményeink szerint lesz sokkal több is, mert szerelemben élni a legszebb dolog.”

„Egyre többet tapasztalunk egymásból, egyre jobban vesszük az akadályokat és én ezt az egészet, egyre jobban élvezem veled @sudarbius!” – írta a posztjában Csuti, akit rég láttunk ilyen boldognak és kiegyensúlyozottnak.