Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Furcsa fénylő objektumot videóztak Brazíliában

Egyelőre nem tudni, hogy mi bukkant fel a sötét égbolton.

...svg content...Fotó: Pexels / Illusztráció
Dél-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A közzétett felvételen egy meglehetősen különös jelenség látható: egy azonosítatlan repülő tárgy, amely érdekes cikkcakkos mozgást végzett, amikor belépett a légkörbe.

Az észlelés a brazíliai Minas Gerais tartományban, Ouro Branco városában történt, megtekintése után pedig sokan máris azon a véleményen vannak, hogy egy újabb bizonyítékát láthatjuk a földönkívüliek létezésének. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

A klipet állítólag június 26-án, hétfőn rögzítették. A felvételen egy fénylő tárgy látható, amely az éjszakai égbolton mozog, mintha űrszemét vagy aszteroida lenne, ám hirtelen, minden látható ok nélkül sebességet és pályát változtatott, és az az, ami sokak érdeklődését felkeltette.

A földönkívüli élet létezését a tudományos közösség továbbra sem erősítette meg, a hatalmas világegyetem és a felfedezett, potenciálisan lakható exobolygók növekvő száma azonban felveti annak lehetőségét, hogy a Földön túl is léteznek életformák.

Amíg azonban nincs megdönthetetlen bizonyíték, addig ez továbbra is egy megoldásra váró rejtély marad.

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.