Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Rosszul lett a Ferencváros edzője a Salzburg elleni mérkőzés előtt

Egyelőre csak annyit tudni, hogy a Ferencváros edzője rosszullét miatt kihagyja a Salzburg elleni mérkőzést.

...svg content...Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2023. május 28-án. Mezőkövesd - Ferencvárosi 1-0. MTI/Derencsényi István
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, a Ferencváros is megkezdte a felkészülési szezont az új idényre. A magyar csapatok már javában dolgoznak a háttérben, készülnek a rajtra, és természetesen a Ferencváros is hasonlóan tesz.

A legendás csapatnak még keményebben kell készülnie, hiszen Bajnokok Ligája selejtezőket fog játszani. Nagy a tét, pénzügyi szinten is, így az sem mellékes, milyenek az ellenfelek a felkészülés alatt. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Most a Salzburg lesz az ellenfél, viszont a Ferencváros edzője nem lesz ott a kispadon. Ennek egyszerű oka van, mégpedig az, hogy kisebb rosszulléttel küzd. Részleteket nem közöltek, nem tudni, mi az oka Csercseszov rosszullétének.

„Bréking! A mai edzőmeccsen Máté Csaba irányítja majd a csapatot, mert Sztanyiszlav Csercseszov kisebb rosszulléttel bajlódik. Kívánjatok ti is jobbulást a Mesternek!” – írta a posztjában a Ferencváros a mérkőzés előtt.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.