Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,71 Ft
Euró
386,74 Ft
Font
450,88 Ft
Bitcoin
65,182 $

A világ egyik legjobb edzőjét szerezte meg a PSG, de csak 2 évre ír alá

A PSG boldog lehet, mert egy olyan trénerrel kötött megállapodást, aki garanciát jelenthet a sikerrel, akár a Bajnokok Ligájában is.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG komoly változások előtt áll azt követően, hogy Messi és Ramos elhagyta a csapatot, és nagy valószínűség szerint Mbappé és Neymar is költözni fog ezen a nyáron. Mbappé ára legalább 200 millió euró lehet, és lehetséges, hogy a Liverpool kész kifizetni ezt az árat, akik pénteken mutatták be az új idegenbeli mezüket.

Szoboszlai átigazolásáról már biztosan tárgyalnak, aki 70 millió euróért hagyhatná el a Lipcsét. Érdekes napok és hetek várnak ránk, és a PSG sem vesz vissza, akik rengeteg pénzt szedhetnek be Mbappé és Neymar eladásából. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Szintén fontos kérdés volt számukra, hogy ki kerül a menesztett Galtierr helyére, aki nem tudta azt a szintet hozni, mint várták. Sok név felröppent a párizsiak kispadján, többek között Mourinhóval, aki egy szaúdi ajánlatot is visszautasított.

Csak két évre ír alá az új edző

A PSG meghozta a döntést, és már megállapodást kötött a világ egyik legjobbjának tartott Luis Enriquével. A spanyol trénert azonnal bemutatják, amint a klub véglegesen lezárja az ügyét a jelenlegi edzőjével.

Érdekesség, hogy Luis Enriquével mindössze két évre kötelezte el magát Párizsban, ami kissé szokatlan. Fabrizio Romano azt írja, az edző valójában már két hete igent mondott, de a fizetése egyelőre nem ismert.

Romano szerint egy sor új játékos is érkezik, így Ugarte, Asensio, Lucas Hernández, Kang-in Lee, Cher Ndour és Milan Škriniar is hamarosan csatlakozik a kerethez. Könnyen lehet, hogy Enriquével egy olyan PSG épül, mely messze kevesebb világsztárral fog dolgozni, viszont mindent megnyerhetnek velük.