Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,266 $

Ilyen szexin élvezi a Balaton Sound hangulatát Tolvai Reni

Tolvai Reni nagyon stílusosan és lazán vágott neki az idei Balaton Sound-nak, ami egy kortalan fesztivál.

Fotó: Fesztiválozók a holland zenész és producer Hardwell (Robbert van de Corput) koncertjén a Balaton Sound fesztivál nyitónapján Zamárdiban 2023. június 28-án. MTI/Vasvári Tamás
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nyilván a legtöbb fesztivál leginkább a fiatalabb generációról szól, de láthatunk idősebbeket is, akik jól érzik magukat. A 30-as, 40-es és 50-es kategória is nagyokat tud bulizni, de ez már egészen más, mint 20 évesen.

Ezzel együtt a világ, a zenei ízlés is változik, plusz szép lassan mi is visszaveszünk odabent a tempóból, más dolgok válnak fontossá. Ettől függetlenül fontos a minőségi kikapcsolódás, és a hírességek is így tesznek. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Tolvai Reni is szeret szórakozni, illetve szórakoztatni is, mivel énekesnő, és nagy hatással van a közönségre, amikor színpadra áll. Most fordult a kocka, és igazi partihangulatban érkezett meg a Balaton Sound-ra.

Egy fesztivál, amit mindenki ismer és sokan várják. Ez az időszak is eljött, és ne feledjük, a Sziget is úton van. A rendkívül szexi énekesnő valószínűleg a Sziget Fesztiválon is ott lesz, ám most minden a Sound-ról szól.

Nem kellett csalódnunk, mert Reni egy igen látványos szettben jelent meg a Balatonon. Sok dicséretet kapott, és a megjelenése sokak figyelmét kelthette fel, mint általában az lenni szokott, ahová meghívják.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.