Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,34 Ft
Euró
400,82 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
63,819 $

Bicepszet és combizmot villantott Lil G a kondi után

Lil G büszkén pózolgat, igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a formájából, nem áll le az edzésekkel.

...svg content...Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G egy ideje keményen kondizik, gyakorlatilag napi szinten. Az edzéseket komolyan veszi, és mint azt láthatjuk, nemcsak fenékre edz, mint általában az lenni szokott a fiatalok részéről, ami nem a legjobb irány.

Fontos, hogy a felsőtest is arányos legyen, és ennek nemcsak a megjelenés miatt van jelentősége. Lil G tisztában van ezzel, és közben egyre többet hoz ki magából, mindent belead, de mellette koncertezik is. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Éli a saját életét, továbbra is egyedülálló, és az ő esetében még nehezebb a párkeresés, hiszen ismert emberként számos hátránnyal szembesül. Mivel fiatal, nincs oka szomorkodni, és nem is teszi.

Inkább élvezi az életet, sok időt tölt el a teremben, és buszkén mutatja meg aktuális formáját. A pózolás is olyasvalami, ami tanulható, hiszen nem mindegy, hogyan mutatjuk meg magunkat a tükör előtt.

Közben egyre több és több tetoválás kerül fel a lány testére, amit a legújabb fotóján is láthattok. Ha kíváncsiak vagytok Lil G aktuális formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.