Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,120 $

Szabó Zsófi tisztázta: „Semmit nem tudsz rólam”

Szabó Zsófi noha rendszeresen szerepel a televízióban műsorvezetőként, illetve a közösségi médiában is aktív, továbbra is nagyon keveset tudni a magánéletéről.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Zsófi az egyik olyan híresség, aki féltve őrzi a magánéletét, és csak nagyon ritkán ad interjút. A pletykákra sem reagál, rendkívül keveset tudni a magánéletéről, ami már jó pár éve így van.

Hogy ez fog-e változni, nem tudni, de sokkal valószínűbb, hogy Zsófi továbbra is meghúzza a határokat ebben a kérdésben. Ezzel pedig nyugodtabb életet élhet, viszont vannak, akik így is támadják, és megosztónak tartják a karakterét. Soron kívül Fegyveres túszejtés volt Rosztovban, likvidálták a bűnözőket

Nemrég az Activityben láthattuk az RTL képernyőjén, ahol volt egy sistergős visszaszólása is Puskás Petinek, aki hamarosan édesapa lesz. Felesége, Dallos Bogi csodálatos kismama, már nagyon várják a pillanatot.

Ami pedig Zsófi magánéletét illeti, valóban keveset tudni róla, és az Activityben beszélt arról, hogy másfél éve még csak interjút sem adott. „Semmit nem tudunk rólad?” – tette fel a kérdést Peti a stúdióban.

Remek volt a hangulat a forgatás alatt, sokat nevettek a nézők, és természetesen mások is csipkelődtek egymással, nemcsak Zsófi volt a téma, mindenesetre érdekes volt látni, hogyan reagál erre a Reggeli műsorvezetőnője.

12 szavazattal nyert a fideszes polgármesternő, de ismételt szavazás lesz

Kiderült, hogy megsemmisítette a penészleki polgármesteri választás eredményét a területi választási bizottság Penészleken.

Motorossal ütközött egy autós Bakonypéterden, mentőket is riasztottak

Megint motorbaleset történt, amiből a nyári időszakban rengeteg van, legutóbb Bakonypéterden ment egymásnak egy motoros és egy autós.