Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,163 $

Letartóztatták Japán egyik legismertebb kabuki színészét édesanyja halála kapcsán

Ennosuke Ichikawát azzal gyanúsítják, hogy segédkezett édesanyja öngyilkosságában.

Fotó: Unsplash/Susann Schuster
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Guardian jelentése szerint letartóztatták Japán egyik legismertebb kabuki színészét, Ennosuke Ichikawát, miután szüleit eszméletlenül találták meg a férfi tokiói otthonában májusban. A színészt azzal gyanúsítják, hogy segédkezett édesanyja öngyilkosságában.

A rendőrség közlése szerint a 47 éves művész „a gyanú szerint otthonában altató tablettákat adott egy 75 éves nőnek, aki pszichoaktív drogoktól való függőségében halt meg, és ezzel segédkezett az öngyilkosságában”. A mentők májusban Ichikawa 76 éves apját és 75 éves édesanyját eszméletlenül találták tokiói otthonában. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Nem sokkal később megerősítették, hogy mindketten elhunytak, noha a rendőrség egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt az apa halálának körülményei kapcsán. A hatóságok beszámolója szerint Ichikawát aznap összeesve találták meg otthonában, majd kórházba szállították, ahol ki is hallgatták.

A helyi jelentések szerint a színész azt mondta a nyomozóknak, hogy „követni fogja szüleit és megöli magát”, amivel tulajdonképpen beismerte az ellene felhozott vádakat. Az is kiderült, hogy bevallotta, a családban már „megbeszélték a halált és az újjászületést” is, majd elárulta, szülei altatókat szedtek. Úgy tudni, Ichikawa egy búcsúlevelet is írt, melyet szintén megtaláltak otthonában.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.