Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,654 $

Eddig nem látott bikinis fotók jelentek meg Ronaldo szerelméről

Georgina Rodríguez nem hagyja unatkozni a követőit, akik mindig kíváncsiak arra, hogy épp merre jár és mit csinál.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodríguez áloméletet élhet Cristiano Ronaldo oldalán. Olyan élet ez, amit el sem képzelhetett volna magának, de egy ideje ez a valóság számára, miközben magángépekkel röpköd egyik országból a másikba.

Legutóbb luxushajóval keltek útra, és láthatóan mindenki remekül érzi magát. Természetesen a szexi felvételek sem maradhatta el, aminek a követők igencsak örültek, hiszen rajonganak Gina karakteréért. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Ronaldo sem panaszkodhat a formájára, szintén megörvendeztette pár fotóval a követőit. Nem mellesleg az aranylabdás futballista a rekorder az Instagramon, nála egy másik sztárnak sincs több követője.

A szaúdi költözésükkel minden eddiginél nagyobb vagyonra tehetnek szert, bár eddig sem kellett igazán nézniük az árakat. Ez már az a szint, amikor az ember szinte bármit megvásárolhat magának, anélkül hogy nézné, milyen árak vannak.

Georgina közben új bikinis fotókat osztott meg magáról a hajós nyaralásról. A modell szereti megmutatni, hogyan éli az életét, és milyen szép ruhákat visel, de az ékszerek sem maradhatnak el.