Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,581 $

Fenékformálás közben videózták Gáspár Evelint

Gáspár Evelin látható módon továbbra is komolyan veszi az edzéseket, és kifejezetten jó ötlet volt tőle, hogy ehhez hasonló tartalmakat is megoszt az oldalán.

...svg content...Fotó: Instgagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin otthonosan mozog a közösségi média világában, és igazán beletanulnia sem kellett, mert ebben nőtt fel. Ez nem teljesen így van, mivel gyerekként ez a rendszer még nem létezett, furcsa is belegondolni.

A nála fiatalabbak viszont valóban ebben nőttek fel, számukra elképzelhetetlen lenne a normális élet TikTok, Instagram, Facebook és a többi nélkül. Az idősebbek is felvették a ritmust, a hírességek különösen, mert részben a megélhetésüket is jelenti. Soron kívül Donald Trump átlépett egy határt, szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

Evelin ügyesen találta meg azt a vonalat, amin belül ki tud teljesedni, és láthatjuk, hogy milyen divatosan öltözködik. Sokan dicsérik a formáját, talán ilyen vékony vonalakkal még nem is rendelkezett.

Sok munka van benne, és most, hogy egyedülálló, még több ideje lehet önmagára. Az edzésekkel sem állt le, évek óta rendszeresen sportol, ami új dolog volt az életében, mert azelőtt nem sportolt.

A kondis edzések sokat tesznek hozzá a napjaihoz, és most arról posztolt, milyen gyakorlatok segítségével formája a fenekét, illetve a lábizmait. Ha kíváncsi vagy a videókra, csak kattints erre a linkre.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.