Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,775 $

Újabb világsztárok igazolnak Szaúd-Arábiába, a Chelsea kapusa is oda költözik

Cristiano Ronaldo után sorra érkeznek meg a sztárok, világsztárok Szaúd-Arábiába, akárcsak hosszú évekkel ezelőtt Oroszországba és Kínába.

...svg content...Fotó: Edouard Mendy, a Chelsea kapusa véd a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az E csoport második fordulójában játszott Chelsea - Rennes mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2020. november 4-én. A Chelsea 3-0-ra győzött. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jelenleg Szaúd-Arábiában figyelhető meg ez a trend, köszönhetően annak, hogy elképesztő összegeket kínálnak a sztároknak a szaúdi klubok. Többen már felszólaltak a folyamat ellen, de úgy tűnik, ennek ellenére is sorra érkeznek meg az új igazolások a szaúdi ligába.

Igen komoly nevekről beszélünk, többek között már Benzema is Szaúd-Arábiában futballozik, de voltak olyanok, akik nemet mondtak. Messi is inkább az Egyesült Államokat választotta, míg Lewandowski maradt Barcelonában. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Di Maria pedig visszatér Portugáliába, addig Busquets az Inter Miami játékosa lesz Messi oldalán. Mendy, a Chelsea sztárkapusa, aki még mindig csak 31 éves, viszont úgy döntött, hogy aláírt 3 évre az Al Ahlihoz, amiről Fabrizio Romano számolt be.

Sőt, a hírek szerint Ziyech is Szaúd-Arábiában folytatja a maga 30 évével. Szintén a Chelsea játékosáról beszélünk, és valószínűleg mindketten annyi pénzt fognak keresni, mint azelőtt soha a pályafutásuk során.

Kalidou Koulibaly ugyancsak az Al Ahlihoz került, és ő is 3 évre kötelezte el magát az új klubjához. Valószínűleg a következő hetekben újabb és újabb sztárok kötelezik el magukat a szaúdi ligában.