Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,20 Ft
Euró
386,39 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
66,831 $

Egészen közelről és lassítva Marics Peti csúnya lábtörése (videó)

Közelről és lassítva láthatjuk, hogyan tört el Marics Peti lába, aki ennek ellenére is folytatta a koncertet a Budapest Parkban.

...svg content...Fotó: Marics Péter, a ValMar együttes tagja a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rengeteg dicséretet kapott Marics Peti, miután úgy döntött, a súlyos lábsérülése ellenére sem hagyja el a helyszínt. Sokan mások valószínűleg rögtön kórház felé vették volna az irányt, de Peti keményebb ennél.

Ezzel együtt senkit nem akart cserben hagyni, viszont rögtön érezte, hogy a korábbi formában nem lesz képes végigcsinálni a koncertet. Egy kisebb kihagyás után gipszben tért vissza a színpadra, és folytatta a show-t. Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

Egy nagyon szerencsétlen jelenet végeredménye ez, nyilván nem számíthatott arra, hogy mindez megtörténik. Ezek után biztosan óvatosabb lesz, pláne ezzel a lábával, ami nem mostanában lesz újra 100%-os.

Mivel Peti még mindig nagyon fiatal, gyorsabban gyógyul, viszont lehetséges, hogy az ugráláson változtatniuk kell a srácoknak, mert ez intő jel lehetett. Közben a Blikk megosztott egy olyan videót, amin egészen közelről látni, mi történt.

Peti lába teljesen aláfordult, kisebb csoda, hogy nem szakadtak el a szalagjai, és nem lett még súlyosabb a törés. Általában hasonlót a futballistáknál láthatunk, amikor például felugranak fejelni, és rosszul fognak talajt.

@marics_rita #valmar #budapestpark #baleset #respect #maricspeti ♬ eredeti hang – 🦂R🦂I🦂T🦂A🦂