Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Mourinho-nál betelt a pohár, a súlyos büntetése után kilép az UEFA elnökségéből

José Mourinho maga kérte az UEFA bizottságát, hogy mondassák le a szervezeten belül elfoglalt pozíciójából.

...svg content...Fotó: EPA/Zsolt Czegledi
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mourinho nem a nyugalmáról híres, ezt már számtalanszor bizonyította. Együtt él a játékkal, néha talán túlságosan is, ami miatt nem egy összetűzése volt a játékvezetőkkel, és nemcsak az angliai karrierje alatt.

Nem egyszer kapott eltiltást, büntetést a kirohanásai miatt, legutóbb az UEFA részesítette egy több mérkőzésre szóló eltiltásban, amiért túlságosan is kemény volt a budapesti EL-döntő játékvezetőjével. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Az UEFA pénteken az ESPN kérdésére megerősítette, az AS Roma menedzsere maga kérte a szervezetet, hogy léptessék ki az elnökségből. Kevesebb, mint két nappal azt követően történt mindez, hogy az UEFA szankcionálta a menedzsert az Európa-ligában történtek miatt.

Először a The Athletic számolt be Mourinho leveléről, amit az UEFA-nak küldött. Ebben megköszönte a meghívást, majd hozzátette, azonnali hatállyal lemond az ebben a csoportban betöltött szerepéről.

Hozzátette, azok a feltételek, amikben korábban annyira erősen hitt a belépésekor, ma már nem állnak fenn, és kötelességének érzi meghozni ezt a döntést. A portugál döntése végleges, gyakorlatilag már nem tagja az UEFA elnökségének.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.