Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,80 Ft
Euró
387,97 Ft
Font
450,44 Ft
Bitcoin
62,923 $

Csúnyán hátba verte egy nagy hullám Nicole Scherzingert (videó)

Nem lehetett kellemes az „élmény”, ami Nicole Scherzingert érte a parton, miközben épp videó készült róla.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger szépségét és szexi vonalait senkinek nem kell magyaráznunk, milliók irigykednek rá. Nem csoda, hiszen a 40-es éveiben is úgy néz ki, mint sokan mások életük formájában a 20-as éveikben.

Lenyűgöző a kitartása, és mindig tud valami újat mutatni. Emellett imádja a közösségi médiát használni, otthonosan mozog ezeken a platformokon, és nem ritkák tőle a humorosabb tartalmak sem. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Abszolúte magát adja, nem játszik szerepeket, ettől is olyan szimpatikus a személyisége. Milliók követik, és várják, hogy újabb tartalmakkal rukkoljon elő, amikkel általában jó kedvre deríti az embereket.

A szexi tartalmak sem maradnak el, máskor pedig mindezt a humorral vegyíti, amit nem sokan tesznek meg. Nicole-t nem kell félteni, rendre kitalál valami új dolgot, viszont erre talán ő sem számított.

Épp videó készült róla a parton, amikor jött egy nagyobb hullám, ami csúnyán hátba verte. Nem lehetett kellemes érzés, viszont Nicole inkább jót nevetett az incidensen, nem kezdett el zsörtölődni.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.