Nem hiszed el, mennyire hajlékony Nicole Scherzinger (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne rendkívül hajlékony Nicole Scherzinger, a világ egyik legismertebb énekesnője.

Vannak sztárok, akik mindig tudnak meglepetést okozni, és Nicole Scherzinger egyértelműen közéjük sorolható. Egy rendkívül vonzó nőről beszélünk, aki nem szégyenlős megmutatni az alakját.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Kivételes formákkal rendelkezik az énekesnő, és nem tűnik úgy, mint aki nagyon szégyenlős lenne. Igaz, ilyen színpadi múlttal és koncertekkel a háta mögött furcsa is lenne, ha az lenne, miközben csak úgy sugároznak belőle a szexi energiák.

Sokan irigykednek rá, amit meg lehet érteni, hiszen fiatalos, gyönyörű, tökéletes alakja van, gazdag, sikeres, és még sokáig folytathatnánk a sort. Megannyi oka van az embernek arra, hogy irigykedjen rá.

Ez már csak így működik, ha valakinek ilyen szép élete van, de Nicole sokat is teszt érte, rengeteget dolgozik. Megannyi fotózás van már mögötte, és néha olyan videókkal lepi meg a közösségét, hogy csak nézünk.

Most például a kivételes hajlékonyságát prezentálta, ami több mint erős. Az alább látható felvételek is csak azt bizonyítják, még mindig bőven van potenciál Nicole-ban, aki nem unatkozik.