Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Fürdőruhában videóztatta magát Britney Spears

Britney Spears mindig talál alkalmat arra, hogy életjelet adjon magáról az Instagram oldalán keresztül.

...svg content...Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Más kérdés, hogy a rajongók nemigen tudnak kommunikálni a világsztárral, mert hosszú ideje nem teszi elérhetővé a kommentlehetőséget. Kissé besokkolt a kritikáktól, amiknek egy része nagyon is jogos.

Emellett sokan aggódnak érte, és valószínűleg ezt sem akarta látni. Hogy hogyan érzi magát valójában Britney, azt csak ő tudhatja, vagy talán még ő sem, mert az érzések ide-oda cikáznak az emberben. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Egy ideje sorra pártolnak el mellőle a rajongók, de Britney nem akart változtatni a dolgain. Továbbra is örömködős videókat oszt meg magáról, és igyekszik úgy alakítani az életét, ahogyan az neki jó.

Nemrég egy hajón táncolgatott, a férje szerencsés, hogy ilyen luxusban élhet a felesége oldalán. Őt is sokan támadják, és nemcsak a vagyoni háttér miatt, hanem, hogy engedi ezeket a tartalmakat a párjának.

Mindenesetre Britney jó formában van, és biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan újabb videókkal fog jelentkezni. Nem kell félteni, mindig talál okot arra, hogy az Instagram oldala aktív legyen.