Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Egy igazán forró szettben fotózták Dua Lipát (fotók)

Sokan már most nagyon kíváncsiak a végeredményre, de ezek a fotók is azt sejtetik, hogy nem lesz okunk panaszkodni.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírességek és a világsztárok sokszor már modellnek is tekinthetőek. Nem mindig volt ez így, de az utóbbi években nagyon nagy trenddé vált a modellkedés az énekesnők és a színésznők körében.

A közösségi média elterjedésével erősödött fel ez a vonal, és láthatjuk, milyen különleges fotók készülnek. Jennifer Lopez az egyik legjobb példa, aki ráadásul rendkívül fiatalos is, igen látványos vonalakkal rendelkezik. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Salma Hayek szintén mond gyakran ezekre a fotózásokra, noha eredetileg ő sem modell, hanem színésznő. Magyarországon is egyértelműen megfigyelhető ez a trend, Szabó Zsófiról is számtalan modellfotó készült meg, akit az egyik legvonzóbb nőnek tartanak.

Dua Lipát sem hagyhatjuk ki a sorból, rendre magasra teszi a lécet, bár ez mindig így volt. A csinos és még mindig fiatal énekesnő világsztárként éli az életét, és imád trendin, szexin öltözködni.

Alább ezúttal egy igen forró szettben mutatkozott, egymást követték a vonzóbbnál vonzóbb felvételek. Látható módon nincs gondja a nyári formájával, izgalmas lehetett ez a fotózás a nagy melegben.

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.

Felszállás közben kapott lángra egy hatalmas Boeing utasszállító egyik hajtóműje (videó)

Ezúttal felszállás közben akadtak gondok a Boeing egyik utasszállítójával, amiről videó készült, mely bizonyítékként szolgálhat a vizsgálat során.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.