Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,775 $

Először a szomszéd kertjében randalírozott, majd Pierce Brosnan otthonába is betört

A férfinek a mosókonyhán keresztül sikerült bejutnia a házba, ahol megmosakodott, de rögtön menekülőre fogta, amint meghallotta az érkező rendőrautók szirénáját.

...svg content...Fotó: Pierce Brosnan ír színész a The Love Punch című filmje bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten a 38. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. szeptember 12-én. (MTI/EPA/Warren Toda)
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Los Angeles megyei rendőrség jelentése szerint a seriff-helyettes érkezett Pierce Brosnan malibui birtokára, miután bejelentést kaptak, hogy egy ismeretlen férfi a szomszéd kertjében randalírozott, valamint a színész otthonába is betört.

A TMZ beszámolójából az is kiderül, hogy az illetéktelen behatoló elsőként Brosnan szomszédjának kertjébe jutott be, amelyet mellékhelyiségként használt, majd áttúrta a szemetest, végül pedig a kerítést használva került az egykori James Bond birtokára. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Az egyenruhások elmondása alapján a férfinek a mosókonyhán keresztül sikerült bejutnia a házba, ahol megmosakodott, de rögtön menekülőre fogta, amint meghallotta az érkező rendőrautók szirénáját – írta a hirado.hu.

Ám nem jutott messzire, ugyanis a helikopteres keresés során hamar rábukkantak, amint a part menti sziklák között bujkált. Ezt követően őrizetbe vették és betöréses lopásért letartóztatták.

A hatóságok azt is elmondták, hogy az incidens idején Pierce felesége, Keely is a házban tartózkodott, de azt nem tudni, hogy a színész otthon volt-e. A lényeg az, hogy szerencsére senkinek sem esett baja, bár az is tény, hogy nem ez volt az első ilyen jellegű eset, legutóbb például Benedict Cumberbatch kertjébe tört be egy férfi, filéző késsel a kezében.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.