Filéző késsel, őrjöngve tört be Benedict Cumberbatch kertjébe egy férfi

Fotó: Benedict Cumberbatch angol színész a felesége, Sophie Hunter társaságában A kutya karmai közt (The Power of the Dog) című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson, a Londoni Filmfesztiválon 2021. október 11-én. MTI/EPA/Vickie Flores
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Többek között olyan dolgokról ordibált a brit színésznek, miszerint „tudom, hogy ideköltöztél, remélem leég a házad”, mialatt Cumberbatch, a felesége és három kisgyermekük is otthon tartózkodott.

A Daily Mail szerint 250 font (körülbelül 107 ezer forint) pénzbírságot és távoltartási végzést szabtak ki arra a férfira, aki betört Benedict Cumberbatch házának kertjébe, majd őrjöngve rongálni kezdett, miközben többször is megfenyegette a színészt és családját.

Soron kívül Szoboszlai megint parádésan játszott a Liverpoolban (videó)

A 35 éves Jack Bissell előbb berúgta Cumberbatch észak-londoni házának kapuját, majd leköpte a kaputelefont, amelyet egy filéző késsel feszegetett le a falról. A kertben több növényt is kitépett a földből, ezt követően hozzávágta azokat az épület falához.

Többek között olyan dolgokról ordibált a brit színésznek, miszerint „tudom, hogy ideköltöztél, remélem leég a házad”, mialatt Cumberbatch, a felesége és három kisgyermekük halálra rémült, attól tartva, hogy a házba is be fog jutni az önkívületi állapotban lévő férfi – írta a 24.hu.

Bissell még a rendőrök kiérkezése előtt elmenekült a helyszínről, azonban a nyálminta alapján sikerült azonosítaniuk, így hamar elkapták. A nyomozás során kiderült, hogy nem sokkal az incidens előtt egy élelmiszerboltban járt, ahol közölte a boltossal, hogy fel fogja gyújtani Cumberbatch házát.

Később bűnösnek vallotta magát, de nem indokolta meg, miért tört be a színészhez. Továbbá kiderült, hogy korábban is volt már összetűzése a rendőrökkel: 2015-ben letartóztatták egy londoni tüntetésen, de lopás, közrend elleni szabálysértés és drogbirtoklás miatt is elkapták már.