Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,63 Ft
Euró
386,52 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
65,518 $

Rossi szerint a második félidőre kissé elfáradt a magyar válogatott

Az első félidőben közel 20 helyzetet dolgozott ki a magyar válogatott Litvánia ellen az Eb-selejtezős mérkőzésen, addig a második félidőre már a fáradtság jelei mutatkoztak meg a játékosokon.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. június 20-án. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi több változtatást is eszközölt a kezdőcsapaton a Montenegró elleni 0-0-s találkozót követően. Mindez működött, és nemcsak Varga gólja és Sallai bombája miatt. Egyszerűen a csapat rendkívül dinamikusan játszott az első félidőben, melynek ideje alatt több gólt is szerezhetett volna.

Tekintve a helyzeteket, nem lett volna túlzás, ha 4-5 gólos előnnyel megy el a 15 perces szünetére a magyar csapat. A második gól csak a hajrában született meg Sallai révén, ami ugyancsak hozzájárult a kiemelten fontos 3 pont megszerzéséhez, és a csoport vezetéséhez. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Ma sokszor lőttünk kapura. Nem mindig sikerrel, de ha meg sem próbáljuk, akkor nehéz gólt szerezni, főleg egy mélyen védekező riválissal szemben.” – idézte Rossit az MLSZ a hivatalos oldalán a mérkőzést követően.

Kemény meccs vár a csapatra Szerbia ellen

„Montenegróban a ritmusváltások is hiányoztak, de ezúttal megvoltak. Ehhez muszáj volt kockázatot vállalni a több támadóval. A srácok végrehajtották a pályán, amit megbeszéltünk, a második félidőre viszont egy kissé elfáradtunk, többet tartottuk a labdát, és nem tudtunk mindig nagy sebességgel, dinamikusan játszani.”

„Ezt leszámítva azonban jól teljesítettünk. A kis részletekben még mindig van javítanivaló, amin dolgozni fogunk. Semmit nem számít a jelenlegi első helyünk, mivel még csak három meccs ment le.”

„Szeptemberben kemény mérkőzés következik Szerbia ellen, de ebben a csoportban nincs könnyű meccs, ezt mutatja a szerbek mai döntetlenje is Bulgáriában. A folytatásban is minden mérkőzésen a tudásunk legjavát kell nyújtanunk.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.