Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Tilla a nagy forróságban is edz odakint (videó)

Tilla is élvezi a nyarat, a jó időt, és egyre inkább úgy érzi, hogy el kell kezdenie jógázni, bár így is használ pár gyakorlatot belőle.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tilla számára a testmozgás mindig is fontos volt, és nemcsak kerékpározni szeret, aminek megvannak a maga előnyei. Nehéz lenne meghatározni a TV2 sztárjának korát, hiszen rendkívül fiatalos.

Ez köszönhető a lendületének is, ami gyakorlatilag a pályafutása kezdete óta jelen van. Egy pillanatra sem hagy ki a figyelme, imádja, amit csinál, és a kiégés legkisebb jelei sem mutatkoznak meg rajta. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Nem sokan mondhatják el ezt magukról ennyi képernyőn eltöltött idő után, ráadásul Tilla több mint 20 éve foglalkoztatott. Szereti a munkáját, ahogyan a stábot is, akikkel közösen dolgozik, ami megint csak hozzátesz.

Tilla nemrég növelte a tétet, és úgy döntött, magasabb fokozatra kapcsol az edzések tekintetében. Ez meg is látszik rajta, egyre komolyabb vonalakat hoz össze, és nem görcsöl rá a témára.

Egy ideje gondolkozik azon, hogy elkezdjen jógázni, viszont jelenleg is csinál olyan gyakorlatokat, amik onnan erednek. Az erős napsütés sem zavarta meg, sokkal inkább örül annak, hogy igazi nyár van.