Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

1200 méterről zuhant a halálba egy 33 éves férfi a Grand Canyonban

A szörnyű tragédia a Grand Canyon egyik népszerű sétányáról zuhant le, s szörnyethalt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Omer Nezih Gerek
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN jelentése szerint az arizonai hatóságok számoltak be arról, hogy egy 33 éves férfi 1219 méteres magasságból zuhant le a Grand Canyonban, az egyik népszerű sétányról.

Az egyelőre csak 33 éves férfiként azonosított férfi a Grand Canyon West Skywalkon tartózkodott, majd átesett a peremen, s egyenesen a mélybe zuhant. A Mohave megyei seriff hivatalának kutató- és mentőszolgálata egy Facebook-bejegyzésben azt is megosztotta, hogy az eset még június 5-én történt. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Aznap egy műszaki kötélmentő csapat érkezett a Skywalkhoz – egy patkó alakú üveghídhoz, mely 21 méter magasan nyúlik ki a Grand Canyon pereme fölé –, miután bejelentették, hogy valaki átesett a peremen.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy két kötéltechnikai szakember „a Kingman (Közbiztonsági Minisztérium) Ranger helikopterével a helyszínre érkezett, és megállapította, hogy a férfi elhunyt. A seriffhivatal jelenleg is vizsgálja a haláleset körülményeit.

A férfi holttestét nem sokkal később átszállították a Hualapai Nemzethez, egy szövetségileg elismert indián törzshöz, mely Arizona északnyugati részén található. A Nemzeti Parkszolgálat szerint a Grand Canyon Nemzeti Parkon kívül, a Grand Canyon West területén található Skywalk a Hualapai törzs kezelése alatt áll.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.