18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Napokon át együtt élt halott rokonával egy alabamai férfi

A morbid esetről a nyomozók számoltak be, akik megosztották, hogy a 61 éves férfi napokon át elhallgatta a hatóságok elől rokona halálát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Silvestri Matteo
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN jelentése szerint a hatóságok számoltak be arról, hogy letartóztattak egy 61 éves alabamai férfit, aki napokon át titkolta, hogy rokona meghalt, s úgy végezte napi tevékenységeit otthonában, a holttest mellett, mintha mi sem történt volna.

A Walker megyei seriff hivatalának képviselői június 9-én vonultak ki Sipsey kisváros egyik lakóházához, miután arról kaptak bejelentést, hogy a házban holtan találtak egy családtagot. A seriff hivatala egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg, hogy Leandrew Smith Jr. ellen vádat emeltek holttesttel való visszaélés miatt.

A férfi a megyei börtönbe szállították, óvadékát pedig 10 ezer dollárban (3,4 millió forint) állapították meg. A hatóságok közlése szerint Smith úgy lakott a házban rokona halála után, hogy senkit, többek között a rendőrséget sem értesítette a családtag haláláról.

Rendkívül homályos az ügy, ugyanis nem tudni, hogy a férfi miért nem jelentette rokona halálát, s miért élt úgy a házban a holttest mellett, mintha mi sem történt volna. A seriff hivatala azonban bejegyzésében rámutatott, a férfi tette bűncselekménynek minősül. A nyomozók jelenleg is vizsgálják az elhunyt halálának okát.

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.