Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Egy gólöröm, ami miatt biztosan elúszott az El Clásico

A sportszerűség ismeretlen fogalomnak bizonyult a Real Madrid szélsőjénél, aki így már biztosan kihagyja a Barcelona elleni összecsapást.

Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Túlzás lenne azt állítani, hogy a legszebb napjait éli a Real Madrid, hiszen az utóbbi mérkőzések eredményei nem az elvártak szerint alakulnak, ráadásul a jelek szerint Hazard legújabb sérülése miatt akár a szezon hátralévő részét is kihagyhatja.

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy bár a Levante elleni keretbe nem került be a 19 éves, tehetséges szélső, Rodrygo, már biztos, hogy a Barcelona elleni mérkőzésen sem lehet ott, ugyanis a Castilla játékosaként a San Sebastián Reyes elleni mérkőzésen sportszerűtlenül ünnepelte meg hajrában szerzett gólját, ami sárgát vont maga után. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Mivel korábban már kapott egy sárgát, így piros lappal véget is ért számára a mérkőzés, a Spanyol Labdarúgó Szövetség hivatkozó passzusa szerint pedig az eltiltás nem csak a harmadosztályú, de a La Liga mérkőzésekre is vonatkozik.

A 19 éves játékos húzása pedig nem kizárt, hogy a későbbi, első csapatban betöltött szerepére is hatással lehet, hiszen aligha így szerette volna visszalopni magát Zinedine Zidane szívébe.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.