Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,49 Ft
Euró
386,45 Ft
Font
450,26 Ft
Bitcoin
65,793 $

Ma 24 éve mondta ki a boldogító igent Szandi (fotóval)

Egy „akkor és most” fotóval emlékezett vissza a nagy napra Szandi, aki örökké hálás lesz ezért a nagy pillanatért.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szandi és férje között jelentős a korkülönbség, ami miatt sok támadást kaptak. Az idő azonban őket igazolta, és 30 év múltán is nagyon boldogok, ugyanúgy szeretik egymást, megvan közöttük a harmónia.

A bombaformában lévő Szandi 24 éve ezen a napon mondta ki a boldogító igent. Mintha azóta nem is öregedett volna, annyira fiatalos, és összességében azt mondhatjuk, hogy fittebb, mint valaha. Soron kívül Dejan Sztankovics elfogadta egy másik klub ajánlatát, távozik a Ferencvárostól

„Ma 24 éve, hogy 7 éve tartó szerelem után úgy döntöttünk, János Atya áldásával örökre összekötjük az életünket.” – írta a posztjában Szandi, aki a mai napig jól emlékszik arra a bizonyos különleges napra.

„Hálás vagyok minden pillanatért amit megéltünk. Rengeteg közös szép emlékünk van, az akadályok és nehézségek pedig csak megerősítettek bennünket.” – folytatta érzelmes bejegyzését Szandi.

„Mert mi a három gyermekünkkel együtt igazi erős szövetség vagyunk…és ez mindennél fontosabb, hiszen mi egy életre választottuk egymást!” – zárta le megemlékezését a büszke feleség és édesanya.