Szandi sportosan is nagyon vonzó

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szandinak sem lehet oka a panaszra, bár sokat is tesz érte, mert a kiváló forma mögött rengeteg munka van.

Az énekesnő hosszú ideje van a pályán, már a 90-es években is óriási sztár volt. Egészen elképesztő rajongás vette körül odakint, még nyaralnia sem volt egyszerű, akkoriban még a világ is más volt.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Manapság sokkal több a híresség, és az internet mindent megváltoztatott. Elérhetőbbé váltak a hírességek, és arra már nemigen van példa, amikor például egy híresség sétál odakint az utcán, majd hirtelen tömegek veszik körbe.

Szandi esetében márpedig ez megtörtént, és mindezt gyerekként kellett tudnia kezelni, ami felnőttként sem egyszerű. A zseniális formának örvendő énekesnő imádja az élményeket, nemrég például helikopterezett.

Az edzésekről sem feledkezik meg, valahogyan mindig kihozza magából a maximumot, sokat tesz hozzá ezzel az életéhez. Akár sportoló is lehetett volna, mert minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy a legjobban közé sorolják.

Ugyanakkor adott volt számára az énekesi pálya, viszont a sport szerelmese maradt, ami jól is látszik a vonalain. Az alább látható fotót sem kell magyaráznunk, minden elismerésünk Szandié, szép munka.