Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,02 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,01 Ft
Bitcoin
65,964 $

Összefoglaló videón az F1-es Kanadai Nagydíj nagyon furcsa első szabadedzése

Hasonlóra nemigen volt példa a Forma-1-ben, mert egy technikai probléma miatt alig pár percet körözhettek a versenyzők a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén.

...svg content...Fotó: EPA/ANDRE PICHETTE
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakultak a dolgok az F1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén, mint amire számítottak volna a csapatok. Többen új fejlesztésekkel készültek, de azokat gyakorlatilag még csak tesztelni sem tudták.

Történt ugyanis, hogy egy technikai gond miatt alig pár percet körözgethettek a csapatok odakint. Ezzel rendkívül fontos pályaidőt vesztettek, ráadásul száraz körülmények között, így igencsak érdekes lesz a folytatás. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A közönség járt a legrosszabbul, mivel szinte semmi akciót nem láthattak az első edzés ideje alatt, noha maga a pálya alkalmas lett volna arra, hogy körözgessenek rajta. Ugyanakkor a technikai hiba miatt mindezt nem ítélték meg biztonságosnak.

Ezek után nem maradt más, mint a várakozás, majd szép lassan nyilvánvalóvá vált, hogy az FP2-re kell készülniük, mert az FP1 a kukában landolt. Végül így is lett, így egy igen furcsa eredménnyel zárult az edzés.

Ilyen rövid összefoglaló videót is rég láthattunk a Forma-1 hivatalos szerkesztőitől. Ha kíváncsi vagy az FP1 pillanataira, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani, és már láthatod is a videót.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.