Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,75 Ft
Euró
385,70 Ft
Font
449,49 Ft
Bitcoin
66,375 $

Sáfrány Emese mélyen dekoltált ruhája több mint tüzes

Sáfrány Emese egy igazán vonzó személyiség, karakter, nő, aki büszke lehet a formájára és az adottságaira.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha készítene kellene egy olyan listát, melyen a legvonzóbb magyar hírességek szerepelnek, biztosak lehetünk abban, hogy Emese a lista első felében foglalna helyet. Az első nevek között ugrana be a neve, és mindezt édesanyaként mondhatja el magáról.

Tudjuk jól, hogy édesanyaként minden nehezebb, és sokszor nem is kevéssel. Ez az edzésekre szintén igaz, és nem mindenki tudja visszanyerni a régi formáját, ugyanakkor nem minden a genetikán múlik, mert ha kitartóak vagyunk, nincs lehetetlen. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Vannak, akik elengedik magukat, vagy olyan lelki állapotba kerülnek, hogy az erős hatással van a külsőre. Ezzel együtt a szervezet sem mindenkinél ugyanúgy reagál, már csak emiatt sem szabad ítélkezni.

Ami biztos, hogy Emese igen hamar visszanyerte a régi formáját a várandósságát követően. Sőt, rátett egy lapáttal, és azt kell mondjuk, hogy vonzóbb, mint valaha, szinte minden lehetséges potenciált kihoz magából.

A vonalai önmagukért beszélnek, csodálatos formát hozott össze, ami csak motiválhatja őt az életében. A Joy-gálán is rendkívül vonzó volt, és ez a szett, melyet alább láthattok, egyszerűen tökéletesen mutat rajta.

Peter Pellegrini: a Fico elleni merénylet a demokrácia elleni merénylet

A szlovák államfő csalódottan nyilatkozott arról, hogy egészen tegnapig Szlovákia minden politikai válságot alkotmányos és demokratikus módon tudott megoldani.