Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Bódi Sylvi gardróbvásárt rendez: dedikált fotó jár a ruhák, személyes tárgyak mellé

Néhány éve a bugyijait árulta, amivel akkor is nagy sikert aratott, most többek között a tangás bikinijei, törölközői és egyéb tárgyai kerülnek eladósorba.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Bódi Sylvi úgy döntött, gardróbvásárt rendez, ugyanis szeretne megválni néhány ruhadarabjától, amiket már nem tud felvenni. Mindemellett el is adományoz pár holmit, mert a sok szörfözés miatt nemcsak fogyott, hanem meg is izmosodott, főleg felsőtestre.

„Kiszélesedett a deltám, a vállaim, így itthon azzal szembesültem, hogy sok ruha nem jó már rám, nem tudom teljesen felhúzni a cipzárt. Kidobni nem szeretek semmit, ezért a kiszelektált ruhadarabok egy részét eladományozom, a másik részét pedig eladom, új életet adva ezzel a ruháknak” Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

– nyilatkozta a Borsnak.

Elmondása szerint vannak olyan darabok, amelyektől nehéz szívvel válik meg, például attól a Versace estélyitől, aminek az eredeti ára kétmillió forint volt. De a turkálóba járást sem tartja cikinek, gyakran csereberélnek a barátnőivel, a ruhatára nagy része pedig 10-15 éves darabokból áll.

A modell elárulta, hogy néhány tangás bikinit már meghirdetett, azokra több vevő is sorban áll, de megválik a nevére gravírozott boros pohártól és más tárgyaktól (pólók, törölközők) is. Kiemelte, hogy mindent jelentős árengedménnyel ad el, de azt is tudja, hogy sokaknak számít, hogy ezek a holmik tőle származnak, ezért a legtöbb esetben dedikált fotót is mellékel hozzájuk. Pár éve a „használt bugyi vására” szintén nagy sikert aratott.

„A világ összes bugyiját eladhattam volna! Persze jó kis médiafogás volt, hiszen a ’használt bugyi’ kifejezés kissé félreérthető volt. Természetesen minden ki volt mosva, nem arról volt szó, hogy ’műsoros’ lenne”

– emlékezett vissza jókedvűen.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.