Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Videón a Barcelona új hazai meze a 2023/2024-es szezonra

Már az új hazai meze is elkészült a legendás katalán csapatnak, akik izgatottan várhatják a következő szezont.

...svg content...Fotó: EPA/Quique Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Barcelonában nagyon sokáig bíztak abban, hogy Lionel Messi visszatérhet, és az argentin legenda nyitott is volt rá. Két évvel ezelőtt nagyon fájó búcsút kellett vennie, és a PSG-nél nem úgy alakult a karrierje, mint szerették volna.

Még csak a Bajnokok Ligája döntőjébe sem jutott be a párizsi sztárcsapat, és Messit igen hamar kikezdték Franciaországban. Mbappénak sem tetszett, amit egyesek Messivel műveltek, egyértelműen a világbajnok és aranylabdás rekorder mellé állt. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Egy ideje mindenki tudja, hogy Messi az Inter Miamit választotta, így többek között a szaúdi álomajánlatra is nemet mondott. A Barcának Messi nélkül kell terveznie, de így is a címvédés a céljuk, ami nem lesz egyszerű.

A rivális Real Madrid nagy névvel erősített, nem sokkal azután, hogy bemutatták az új hazai mezüket. Így tett a katalán gárda is, ebből a szempontból már készen állnak az új idényre, amire túl sokat nem kell várnunk.

Lewandowski is a keret tagja marad, nem igazol Szaúd-Arábiába, szeretne még pár évet a legmagasabb szinten futballozni. Benzema viszont elköszönt a LaLigától, és óriási pénzért cserébe futballkozik Szaúd-Arábiában.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.