Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Különleges művészi fotó jelent meg a várandós Hosszú Katinkáról

A valaha volt egyik legszebb fotó látott napvilágot Hosszú Katinkáról, aki várandósan még szebb, még csodálatosabb.

...svg content...Fotó: Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a viaszszobra mellett a budapesti Madame Tussauds kiállítás sajtóbemutatóján a Palazzo Dorottyában 2023. május 23-án. Több világváros után május 25-én Budapesten is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Madame Tussauds panoptikum 51 élethű magyar és nemzetközi viaszfigurával. MTI/Bruzák Noémi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú Katinak hosszú évekkel ezelőtt indult el azon az úton, amikor még csak kevesen ismerték. Hamar kiderült, hogy egy több mint kivételes tehetség került a medencébe, aki nem sokkal később bizonyította is ezt.

Szerencsére Katinka képes volt kihozni magából a maximumot, vagy még annál is többet. Őrületes versenyek vannak mögötte, és az eredményeit senki sem veheti el, kezdve az olimpiai címeivel. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy elérte mindezt, amivel egy egész országot hozott lázba, nem beszélve azokról a fiatalokról, akik példaképnek tekintik, és miatta kezdtek el sportolni, nemcsak úszni.

Méltó módon készülhetett el róla a film, amit csaj ajánlani tudunk, és biztosak vagyunk benne, hogy hosszú esztendők múltán is tudni fogják, ki az a Hosszú Katinka, és nem kizárt, hogy a születendő gyermeke is erre az útra lép.

„Amikor egyszerre érzed magad igazán nőnek és a legerősebbnek.” – írta a posztjában Katinka, akiről egy egészen különleges, egyedi és csodálatos fotósorozat készülhetett, szavak nincsenek rá, annyira szép.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.