Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,52 Ft
Euró
388,69 Ft
Font
453,43 Ft
Bitcoin
61,542 $

Videón, ahogyan Vasvári Vivien babája mocorog odabent

Az eddigi legmeghatóbb videó jelent meg Vasvári Vivien babájáról, akinek hamarosan megkezdődhet a kinti élete.

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien nagyon szereti a gyerekeket, és nem volt kérdés számára, hogy szeretne még. Korábban két gyermeke született, akik rengeteget nőttek az elmúlt időszakban, és izgatottan várják a féltestvérüket.

Vivien nemrég házasodott össze a párjával, igazi álomesküvő volt az övék, nagyon szeretik egymást. Mindig jó érzéssel tölt el bennünket, ha egy igazán jól működő kapcsolatot látunk, amiért mindkét fél hálás. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Éveken át alkottak egy párt Vivienék, majd jött a nagy pillanat, és a modell szerelme megkérte a kedvese kezét. Természetesen Vivi igent mondott, aki a konyhában is nagyon otthonosan mozog, imád főzni.

Nemcsak főz, süt is, számára ez nem okoz gondot, így érdekes lenne őt látni A Konyhafőnökben és a Séfek Séfjében. Ez egy ideig biztosan nem fog megtörténni, mert Vivien várandós, szép lassan világra hozhatja a babáját.

Reméli, hogy természetes úton, császármetszés nélkül jöhet világra a gyermeke, akárcsak az első két szülésénél. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan motoszkál odabent Vivien harmadik babája, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Kína útjára indította a Csang'e-6 szondát a Hold sötét oldalának tanulmányozására

A cél, hogy felfedezzék a Hold sötét oldalát.