Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,986 $

Jákob Zoltán nem kérkedik a vagyonával, csak motiválja az embereket (videó)

A magyar milliárdos egyáltalán nem kérkedik a vagyonával, egyszerűen motivációt szeretne adni az embereknek, hogy mindezt el lehet érni.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán egy ideje a legnagyobb luxusban élhet, már a negyedik Ferrarija megrendelésén is túl van. A Nagy Ő 2023-as évadának főszereplője elárult pár érdekességet a műsorról, amit egyenesen imád.

Meg tudjuk érteni, hiszen vonzóbbnál vonzóbb nők küzdenek érte, és ki tudja, talán rátalál a szerelem. Erre minden esélye megvan, Lékai-Kiss Ramóna pedig a döntésekben segít neki, kik is kapják meg a rózsát, amikből egyre kevesebb lesz. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Zoltán szereti az életét, és igyekszik is megélni a pillanatokat. A Ferrariját gyakran adja át pár fotó és videó erejéig civil embereknek, akik hálásak ezért, és felejthetetlen emléket gyűjtenek a volán mögött ülve.

Magyarország egyik leggazdagabb embere a Mokkában beszélt arról, időről időre neki sem esnek jól bizonyos kommentek a posztok alatt, mert szó sincs arról, hogy kérkedne a vagyonával.

Ennek kapcsán mondta azt, hogy csak szeretne motivációt adni, mert ő sem gazdag családból származik, és egy jó ötlettel, kitartással elérte azt a luxust, ami sokak számára jelenleg csak álom.

Nem is szereti azt a szót, hogy „gazdag”, sokkal inkább a tehetős szót használná. „Nem szeretem ezt a szót, hogy gazdag vagyok.” – mondta Zoltán, aki könyvet ír az életéről, hogyan jutott el ilyen messzire. Jelenleg is tudatosan figyel arra, hogy ne változzon a viselkedése, függetlenül attól, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.