Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Leánybúcsúra adta kölcsön a Ferrariját Jákob Zoltán (videó)

A lányok nagyon jól érezték magukat, és természetesen éltek a lehetőséggel, hogy belülről is megnézzék, milyen egy Ferrari.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán élete egyik legnagyobb kalandján vesz részt, hála a TV2-nek, akik úgy döntöttek, őt szeretnék a következő A Nagy Ő szerepére. Zoltán örömmel és nagy kíváncsisággal vágott neki a forgatásoknak.

Lékai-Kiss Ramóna segíti őt a döntésekben, illetve a színésznő vezeti a műsort, akárcsak tavaly, amikor Árpa Attila volt A Nagy Ő. Talán a magyar milliárdos üzletember lesz az első, akire rátalál a szerelem a műsorban, és egy hosszú távú kapcsolat alakul ki belőle. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Annyit elárult,„brutál jó” nők érkeztek a műsorba, akik mind azon dolgoznak, hogy meghódítsák. Számos fordulat, dráma és váratlan esemény vár ránk a műsorban, amit még idén levetítenek a TV2-n.

Zoltán addig is éli a saját életét, már a negyedik Ferrariját is megrendelte. Az egyik kedvenc autóját pedig már mindenki ismerheti Budapesten, legutóbb két leánybúcsús társaság próbálhatta ki a gépet.

Legalábbis álló helyzetben, pár fotó és videó erejéig. Zoltán mindig szívesen ad erre lehetőséget, örül, hogy örömet okozhat, és emellett nagyon nyitott az emberek felé, ami minden videójában látszik.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.