Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

John Stones nem gondolta volna, hogy egyszer a triplázás küszöbén áll majd

És azt sem, hogy karrierjében lesz még továbblépés a tavalyelőtti vesztes finálét követően.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Manchester City védője számára valószínűleg a 2021-es, elbukott Bajnokok Ligája döntő okozott némi törést, ami után nem számolt azzal, hogy két év múlva még komolyabb célokat érhet el csapatával.

Stones szerint az összes tapasztalatukat be kell vetniük, hiszen olyan helyzetben vannak, amelyben korábban még sosem, a triplázás pedig hatalmas tett lenne a Manchester City részéről – írja a Sky Sports. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

A védő kiemelte, hogy nehéz időszakon vannak túl, de nem volt ez másképp 2021-ben sem, amikor az utolsó akadályban buktak el, méghozzá a Chelsea ellen a BL-döntőben. Stones szeretné elkerülni, hogy ez újra megismétlődjön.

Hozzátette, hogy az az eset megmaradt benne, és nem akarja ismét átélni, azonban azt is elismerte, hogy az Inter elleni BL-döntő előtt sokkal nyugodtabbnak és magabiztosabbnak tűnik a csapata.

„Hinnünk kell magunkban, azok után, amit mostanra elértünk. De nagyon sok tényező játszik szerepet” – mondta Stones, aki várhatóan a kezdőben kap majd helyet a hétvégi BL-döntőben.

Újabb részletek láttak napvilágot a soroksári késelésről

A két férfi kamionsofőrként dolgozott, s épp pihenőidejüket töltötték, amikor vitatkozni kezdtek. Ez dulakodásig fajult, majd egyikük kést rántott.